Nederlandse les

Thuiswerk Op Maat  –  Privéles

Met mijn diensten sluit ik zoveel mogelijk aan bij de belevingswereld en behoefte van de leerling. Ik gebruik een aantrekkelijke en effectieve manier om mijn onderwijs vorm te geven. Ik ga voor veel interactie en een actieve houding van de leerlingen. Ik werk thematisch. Door het gebruik van een context is het gemakkelijker om nieuwe woorden aan te leren.
Ik bied Thuiswerk Op Maat en Privéles aan alle leeftijdsgroepen voor coaching en begeleiding naar individuele behoefte.

Thuiswerk Op Maat

Met Thuiswerk Op Maat werkt u thuis samen met uw kind aan de ontwikkeling van de Nederlandse taal. Denk aan het leren spreken, woord- en letterkennis, maar ook aan het leren lezen, spelling en grammatica.  Door middel van uitgewerkte activerende werkvormen die aansluiten bij de behoefte en het niveau daagt u uw kind uit de taal eigen te maken. Elk thuiswerk is voorzien van thematische woordenlijsten, zinnen en opdrachten. Daarnaast ontvangt u vooraf een beschrijving van de werkvormen voor de juiste uitvoering ervan.
Zie hier voor meer informatie.

Privéles

Persoonlijke coaching en begeleiding op individueel niveau en naar persoonlijke behoeften voor kinderen en (jong) volwassenen die de Nederlandse taal (beter) willen leren.
Zie hier voor meer informatie.