Prentenboek van het Jaar 2021

Het Prentenboek van het Jaar 2021 is bekend!!

In de ochtend van  woensdag 10 januari 2021 starten de Nationale Voorleesdagen landelijk met Het Nationale Voorleesontbijt. Het prentenboek wat hierbij centraal zal staan is…. ‘COCO KAN HET!’ van Loes Riphagen. 

Naast het Prentenboek van het Jaar heeft het comité 9 andere boeken gekozen welke samen de Prentenboek Top 10 vormen. Benieuwd welke titels hierop staan? Lees het in mijn volgende post!
#willemalexander #maxima #koningwillemalexander
#marloeseducation#nederlandseles#nederlandseschool#nederlandsebasisschool#nederlandsevoorschool#voorschool#nederlandsonderwijsinhetbuitenland#nederlandsonderwijs#dutchclasses#dutchprimaryschool#dutchpreschool#thuiswerkopmaat #TOM #Nederlandersinhetbuitenland #onlineles #onlinenederlandseles #nederlandsleren #onlinenederlandsleren

 

Leave a Reply