Thema Kinderboekenweek 2020

HET THEMA VAN DE KINDERBOEKENWEEK IS BEKEND!

De kinderboekenweek 2020 gaat over Geschiedenis. En het motto is: En toen?
De kinderboekenweek is dit jaar van 30 september t/m 11 oktober.

Tijdens de Kinderboekenweek 2020 gaan we terug in de tijd. Boeken brengen geschiedenis tot leven, waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt.  Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken. Verken alle werelden van toen door het lezen van boeken! – Aldus Stichting CPNB

Het Kinderboekenweekgeschenk wordt dit jaar geschreven door Arend van Dam. De schrijfster van het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2020 is Mylo Freeman.

Vanaf 30 september is ook de Kinderboekenkrant weer beschikbaar. Hierin staat voor kinderen van 6-12 een overzicht van de leukste boeken die er voor hen te vinden zijn.
In de Voorleesgids staan meer dan 200 boeken voor kinderen van 0-6 op een rij. 

Verder staan er natuurlijk weer verschillende activiteiten gepland. Deze vind je op de website van de kinderboekenweek. (www.kinderboekenweek.nl/activiteiten)

Welk boek ga jij lezen over geschiedenis?
#marloeseducation#nederlandseles#nederlandseschool#nederlandsebasisschool#nederlandsevoorschool#voorschool#nederlandsonderwijsinhetbuitenland#nederlandsonderwijs#dutchclasses#dutchprimaryschool#dutchpreschool#thuiswerkopmaat #TOM #Nederlandersinhetbuitenland #onlineles #onlinenederlandseles #nederlandsleren #onlinenederlandsleren

Leave a Reply