Taalontwikkeling van een baby

Als een baby nog in de buik zit kan hij al geluiden horen. Na de geboorte heeft hij meteen al een voorkeur voor bekende geluiden. Hij leert snel dat hij kan communiceren door zichzelf te laten horen: huilen, brabbelen, klanken maken.

De taalontwikkeling van je baby bestaat uit:

  • verschillende geluiden herkennen
  • zelf geluiden produceren
  • de eerste communicatie door bv brabbelen en klanken als ‘e’, ‘a’, ‘m’, ‘p’.

meer lezen?: https://www.oudersvannu.nl/peuter/ontwikkeling/woordenschat/
#marloeseducation#nederlandseles#nederlandseschool#nederlandsebasisschool#nederlandsevoorschool#voorschool#nederlandsonderwijsinhetbuitenland#nederlandsonderwijs#dutchclasses#dutchprimaryschool#dutchpreschool#thuiswerkopmaat #TOM #Nederlandersinhetbuitenland #onlineles #onlinenederlandseles #nederlandsleren #onlinenederlandsleren

Leave a Reply