Thuiswerk Op Maat – Kerst

Wat ga jij doen deze kerst?

De kinderen die deelnemen aan Thuiswerk Op Maat oefenen Nederlands met het thema Kerst deze maand. De jongsten vergroten hun woordenschat en leren woorden als: (kerst)bal, (kerst)krans, kaars, (kerst)boom, (kerst)klok, piek, engel, lichtjes, slinger. Daarnaast oefenen ze met taalbegrip door aan te geven een stelling goed of fout is en door middel van een kerstspel waarbij ze ook in het Nederlands leren tellen.

Benieuwd wat de oudsten leren deze maand? Lees mijn volgende post aanstaande vrijdag!
Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op: info@marloeseducation.com

*****

What are you doing this Christmas?

The children who participate in Dutch Homework Support practice Dutch in a Christmas theme this month. The younger ones increase their vocabulary and learn words such as: (kerst)bal, (kerst)krans, kaars, (kerst)boom, (kerst)klok, piek, engel, lichtjes, slinger. They also show their language understanding by indicating if a statement is right or wrong and while doing of a Christmas game in which they also learn to count in Dutch.

Curious what the elder children learn this month? Read my next post on Friday!
Want to know more? Please get in touch: info@marloeseducation.com
#marloeseducation#nederlandseles#nederlandseschool#nederlandsebasisschool#nederlandsevoorschool#voorschool#nederlandsonderwijsinhetbuitenland#nederlandsonderwijs#dutchclasses#dutchprimaryschool#dutchpreschool#thuiswerkopmaat #TOM #Nederlandersinhetbuitenland #onlineles #onlinenederlandseles #nederlandsleren #onlinenederlandsleren

Leave a Reply