Wist je dat…

…je het leren lezen vergemakkelijkt door je kind in zijn vroege jaren bloot te stellen aan zoveel mogelijk woorden?

Daarom is praten met je kind, vertellen wat je doet, samen spelen, voorlezen, etc zo belangrijk. Gaande weg help je hem zoveel mogelijk woorden te ontdekken. Variërend van de meest voorkomende woorden in je dagelijks taalgebruik, tot meer ongebruikelijke woorden die je bijvoorbeeld onderweg of in boeken tegenkomt. 

 

*****

Did you know that by exposing your child to a wide vocabulary in his early years you can help him with learning to read.

That is why talking with your child, telling what you are doing, playing together, reading aloud, etc. are so important. Along the way you help him discover as many words as possible. Varying from the most common words in your daily language, to more unusual words that you encounter, for example on the road or in books.
#marloeseducation#nederlandseles#nederlandseschool#nederlandsebasisschool#nederlandsevoorschool#voorschool#nederlandsonderwijsinhetbuitenland#nederlandsonderwijs#dutchclasses#dutchprimaryschool#dutchpreschool#thuiswerkopmaat #TOM #Nederlandersinhetbuitenland #onlineles #onlinenederlandseles #nederlandsleren #onlinenederlandsleren

 

Leave a Reply