NIEUW! Thuiswerk Op Maat

Meld je nu aan!

Met Thuiswerk Op Maat werk je thuis samen met je kind aan de ontwikkeling van de Nederlandse taal. Denk aan het leren spreken, woord- en letterkennis, maar ook aan het leren lezen, spelling en grammatica.  Door middel van uitgewerkte activerende werkvormen die aansluiten bij de behoefte en het niveau van de leerling daag je je kind uit de taal eigen te maken. Elk thuiswerk is voorzien van thematische woordenlijsten, zinnen en opdrachten. Daarnaast ontvangt u vooraf een beschrijving van de werkvormen voor de juiste uitvoering ervan.

 

Doel

Persoonlijk thuiswerk op individueel niveau en naar persoonlijke behoeften

Voor wie

Kinderen die de Nederlandse taal (beter) willen leren.

Inhoud

Persoonlijk thuis naar behoefte en op individueel niveau. Een persoonlijke aanpak op maat die aansluit bij de belevingswereld en interesse.

Waar

Thuiswerk Op Maat kan overal ter wereld geleverd worden. U biedt het Thuiswerk Op Maat namelijk thuis aan uw kind aan. Thuiswerk Op Maat wordt digitaal aangeleverd in de gewenste hoeveelheid en frequentie.

Leave a Reply