Aanmelden kan nog!

Binnenkorst starten we weer met het nieuwe schooljaar. Aanmelden kan nog steeds en je ben natuurlijk ook van harte welkom om eens een gratis kennismakingsgesprek te doen. Ik hoor graag of je interesse hebt, alvast bedankt voor je reactie en graag tot ziens!

*****

Soon the new school year will start again. You can still sign up and of course you are very welcome to get in touch. Please let me know if you are interested, thank you in advance for your response and I hope to speak to you soon!
#marloeseducation#edinburgh#nederlandseles#nederlandseschooledinburgh#nederlandseschool#nederlandsebasisschool#nederlandsebasisschooledinburgh#nederlandsevoorschool#nederlandsevoorschooledinburgh#voorschool#nederlandselesedinburgh#nederlandsonderwijsinhetbuitenland#nederlandsonderwijs#nederlandersinschotland#dutchclasses#dutchclassesedinburgh#dutchprimaryschool#dutchprimaryschooledinburgh#dutchpreschool#dutchpreschooledinburgh#dutchschooledinburgh

Leave a Reply