Liedjes zingen

Zing jij liedjes voor je kind? De meeste moeders wagen zich er niet aan. Terwijl zingen heel goed blijkt te zijn voor kinderen en het versterken van de band me je kind.

Uit onderzoek door de University of Montreal blijkt dat er steeds minder gezongen wordt. Terwijl het onderzoek aantoont dat zingen een baby beter kalmeert dan wanneer je tegen hem praat. Ook toont onderzoek aan het zingen de pijn verzacht als je baby bijvoorbeeld last heeft van krampjes of doorkomende tanden. 

Volgens de directeur van het Britse Instituut voor Neuro-fysiologische Psychologie is zelfs wetenschappelijk bewezen dat slaapliedjes een positieve invloed hebben op de latere schoolcarrière en het emotionele welzijn van je kind.

Meer lezen?: https://www.oudersvannu.nl/nieuws/millennial-moeders-zingen-geen-slaapliedjes-voor-hun-kinderen-en-dat-hartstikke-zonde/

*

*

*

#marloeseducation#edinburgh#nederlandseles#nederlandseschooledinburgh#nederlandseschool#nederlandsebasisschool#nederlandsebasisschooledinburgh#nederlandsevoorschool#nederlandsevoorschooledinburgh#voorschool#nederlandselesedinburgh#nederlandsonderwijsinhetbuitenland#nederlandsonderwijs#nederlandersinschotland#dutchclasses#dutchclassesedinburgh#dutchprimaryschool#dutchprimaryschooledinburgh#dutchpreschool#dutchpreschooledinburgh#dutchschooledinburgh
#teachingdutch

Leave a Reply