Leerlingen aan het woord

Als leerkracht probeer je je leerlingen zoveel mogelijk voor te bereiden op de toekomst. Ook bij het leren van een taal kun je als leerkracht een groot verschil maken. Deze leerling voelt zich meer vertrouwd met de Nederlandse taal. Ze is nog maar 8 jaar maar is zich bewust aan het voorbereiden voor haar bezoekjes aan Nederland. Super!
#marloeseducation#edinburgh#nederlandseles#nederlandseschooledinburgh#nederlandseschool#nederlandsebasisschool#nederlandsebasisschooledinburgh#nederlandsevoorschool#nederlandsevoorschooledinburgh#voorschool#nederlandselesedinburgh#nederlandsonderwijsinhetbuitenland#nederlandsonderwijs#nederlandersinschotland#dutchclasses#dutchclassesedinburgh#dutchprimaryschool#dutchprimaryschooledinburgh#dutchpreschool#dutchpreschooledinburgh#dutchschooledinburgh

Leave a Reply