Nederlandse Basisschool gaat door!

Wat een geweldig nieuws! De Nederlandse Basisschool zal wellicht een vervolg krijgen onder leiding van Claire van Wengen. Claire woont in Edinburgh en geeft al meer dan 17 jaar les. Ze is tweetalig opgegroeid in Nederland met een Engelse moeder en een Nederlandse vader. Claire is bereid een poging te doen deze groepslessen van mij over te nemen.

Er zijn twee proeflessen op de volgende data van 14.00-15.30 uur:

  • 7 juni
  • 21 juni

Deze twee lessen geven Claire de mogelijkheid om uit te vinden of het is wat zij kan bieden met haar achtergrond en ervaring.

Kom jij ook?

*****

Great news! Dutch Primary School will most likely continue under Claire van Wengen’s supervision. Claire lives in Edinburgh and has been teaching for more than 17 years. She grew up bilingual in the Netherlands with an English mother and a Dutch father. Claire is willing to make an attempt to take over these group lessons.

There will be two taster sessions on the following dates from 2-3.30pm: 

  • 7th of June
  • 21st of June 

These two lessons give Claire the opportunity to find out if it is what she can offer with her background and experience.

Will you join them?

 

 

 

 

Leave a Reply