Meertalig opvoeden

Eén van de meest dankbare onderdelen van mijn werk is het begeleiden van ouders in het meertalig opvoeden van hun kind. Je moet als ouders soms stevig in je schoenen staan!

Het creëren van een moment waarop ouders en kinderen elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen uitwisselen en successen delen is voor hen dan ook heel waardevol.
#marloeseducation#edinburgh#nederlandseles#nederlandseschooledinburgh#nederlandseschool#nederlandsebasisschool#nederlandsebasisschooledinburgh#nederlandsevoorschool#nederlandsevoorschooledinburgh#voorschool#nederlandselesedinburgh#nederlandsonderwijsinhetbuitenland#nederlandsonderwijs#nederlandersinschotland#dutchclasses#dutchclassesedinburgh#dutchprimaryschool#dutchprimaryschooledinburghk#primaryschool#preschool#dutchpreschool#dutchpreschooledinburgh#dutchschooledinburgh
#teachingdutch

Leave a Reply