Looking for a Dutch Teacher in Edinburgh

(Translation below)

Tot mijn grote spijt kunnen De Nederlandse Voorschool en De Nederlandse Basisschool geen voortgang krijgen onder mijn leiding.

Persoonlijke diensten zoals huiswerk en privé lessen kan ik wel blijven bieden.

Met pijn in mijn hart heb ik mijn laatste lessen gegeven! Ik ga het ontzettend missen om de kinderen Nederlands te leren, hen uit te dagen nieuwe dingen te proberen, ze te motiveren (meer) te gaan spreken, hun enthousiasme te zien en hun vooruitgang te volgen. Maar bovenal het deelgenoot uitmaken van deze fantastische Nederlandse gemeenschap in Edinburgh.

Ik ben naarstig op zoek naar een vervangende leerkracht voor De Nederlandse Voorschool (nu op zondagen van 10.00-11.00uur) en/of De Nederlandse Basisschool (nu op vrijdagen van 14.00-15.30uur) te Edinburgh.

Wie weet is er een ouder die een deel van mijn werkzaamheden kan overnemen waardoor bijvoorbeeld De Nederlandse Voorschool kan blijven bestaan als speelgroep waar de Nederlandse kinderliedjes gezongen zullen blijven worden? Maar hopelijk is er een leerkracht beschikbaar die beide groepen van mij kan overnemen. •
Ik hoop van harte dat het Nederlandse onderwijs in Edinburgh niet ophoudt met mijn vertrek! Ben of ken jij dus iemand die een leerkracht bevoegdheid heeft óf ben jij die enthousiaste Nederlandse ouder met organisatorische vaaridigheden; dan nodig ik je van harte uit om het een en ander door te spreken. Of neem een kijkje op mijn website om te lezen wat de lessen inhouden.

Voel je vrij dit bericht met zoveel mogelijk mensen te delen, zodat er hopelijk snel een vervanger gevonden wordt voor de Nederlandse lessen in Edingburgh.

Alvast heel erg bedankt voor jullie medewerking.

*****

Sadly I have to say Dutch Pre-School and Dutch Primary School cannot continue under my supervision.

Private lessons and homework support can continue as usual.

I’ll very much miss to teach Dutch to the children, to challenge them in learning new things, to motivate them to speak (more)often, to see their enthusiasm and to follow their development. And off course I’ll miss to be part of this fantastic group of Dutch people in Edinburgh.

I am desperately looking for a Dutch teacher who can take over Dutch Pre-School (Sunday’s 10-11am at the moment) and Dutch Primary School (Fridays 3-3.30pm at the moment) in Edinburgh.

Who knows one of the parents can continue part of the Dutch Pre-School and make it into a playgroup where the Dutch songs will still be sang? But hopefully there will be an available teacher who can take over both groups. 
Are you a teacher or do you know one? Or are you this enthusiastic parent with organising skills; please let me know and I would love to meet for a chat!
Or have a look on my website to read about the lessons.

Please feel free to share this with others. Hopefully we’ll find a Dutch teacher soon!

Thank you in advance for your cooperation.
#marloeseducation #edinburgh#nederlandseles#nederlandseschooledinburgh#nederlandseschool#nederlandsebasisschool#nederlandsebasisschooledinburgh#nederlandsevoorschool#nederlandsevoorschooledinburgh#voorschool#nederlandselesedinburgh#nederlandsonderwijsinhetbuitenland#nederlandsonderwijs#nederlandersinschotland#dutchclasses#dutchclassesedinburgh#dutchprimaryschool#dutchprimaryschooledinburghk#primaryschool #preschool#dutchpreschool#dutchpreschooledinburgh#dutchschooledinburgh
#teachingdutch

Leave a Reply