De Nederlandse School – Afscheidsbijeenkomst

Helaas is de dag gekomen dat ik afscheid moet nemen van de ouders, de kinderen en dit dankbare werk in Edinburgh.

Ik heb genoten van het enthousiasme, het harde werk van de kinderen en natuurlijk de geboekte vooruitgang!

Marloes’Education blijft bestaan en alle diensten gaan door zoals gewoonlijk, enkel de Nederlandse scholen in Edinburgh kan ik niet meer blijven leiden.
Wil je thuis Nederlands blijven aanbieden dan kan ik ondersteunen door middel van bijvoorbeeld thuiswerk op maat (alle leeftijden) of privé les via Skype. Neem bij interesse zeker contact met me op over de mogelijkheden zodat we kunnen komen tot een passend aanbod.

Op zondag 28 april vier ik mijn afscheid in een oranje thema, dan zorgen we voor een Koningsdag-gevoel in Edinburgh!
#marloeseducation#edinburgh#nederlandseles#nederlandseschooledinburgh#nederlandseschool#nederlandsebasisschool#nederlandsebasisschooledinburgh#nederlandsevoorschool#nederlandsevoorschooledinburgh#voorschool#nederlandselesedinburgh#nederlandsonderwijsinhetbuitenland#nederlandsonderwijs#nederlandersinschotland#dutchclasses#dutchclassesedinburgh#dutchprimaryschool#dutchprimaryschooledinburgh#dutchpreschool#dutchpreschooledinburgh#dutchschooledinburgh

Leave a Reply