KinderboekenparadeHet Kinderboekenmuseum bestaat dit jaar 25 jaar en daarom is er een GRATIS festival op zondag 2 juni. Het thema van dit jaar is ‘Geschiedenis’.

Jong en oud kan genieten van de vele interactieve voorstellingen, inspirerende workshops en meet&greets.

Bekende schrijvers en illustratoren nemen je met hun verhalen mee op tijdreis.

De Kinderboekenparade opent feestelijk om 11.00 uur, ga jij ook?
#marloeseducation#edinburgh#nederlandseles#nederlandseschooledinburgh#nederlandseschool#nederlandsebasisschool#nederlandsebasisschooledinburgh#nederlandsevoorschool#nederlandsevoorschooledinburgh#voorschool#nederlandselesedinburgh#nederlandsonderwijsinhetbuitenland#nederlandsonderwijs#nederlandersinschotland#dutchclasses#dutchclassesedinburgh#dutchprimaryschool#dutchprimaryschooledinburghk#primaryschool#preschool#dutchpreschool#dutchpreschooledinburgh#dutchschooledinburgh
#teachingdutch

Leave a Reply