GEZOCHT: Nederlandse Leerkracht Edinburgh

Tot mijn grote spijt kunnen De Nederlandse Voorschool en De Nederlandse Basisschool geen voortgang krijgen onder mijn leiding.

Persoonlijke diensten zoals huiswerk en privé lessen kan ik wel blijven bieden.

Met pijn in mijn hart heb ik mijn laatste lessen gegeven! Ik ga het ontzettend missen om de kinderen Nederlands te leren, hen uit te dagen nieuwe dingen te proberen, ze te motiveren (meer) te gaan spreken, hun enthousiasme te zien en hun vooruitgang te volgen. Maar bovenal het deelgenoot uitmaken van deze fantastische Nederlandse gemeenschap in Edinburgh.

Ik ben naarstig op zoek naar een vervangende leerkracht voor De Nederlandse Voorschool (nu op zondagen van 10.00-11.00uur) en/of De Nederlandse Basisschool (nu op vrijdagen van 14.00-15.30uur) te Edinburgh.

Wie weet is er een ouder die een deel van mijn werkzaamheden kan overnemen waardoor bijvoorbeeld De Nederlandse Voorschool kan blijven bestaan als speelgroep waar de Nederlandse kinderliedjes gezongen zullen blijven worden? Maar hopelijk is er een leerkracht beschikbaar die beide groepen van mij kan overnemen. 

Ik hoop van harte dat het Nederlandse onderwijs in Edinburhg niet ophoudt met mijn vertrek! Ben of ken jij dus iemand die een leerkracht bevoegdheid heeft óf ben jij die enthousiaste Nederlandse ouder met organisatorische vaaridigheden; dan nodig ik je van harte uit om het een en ander door te spreken. Of neem een kijkje op mijn website om te lezen wat de lessen inhouden.

Voel je vrij dit bericht met zoveel mogelijk mensen te delen, zodat er hopelijk snel een vervanger gevonden wordt voor de Nederlandse lessen in Edingburgh.

Alvast heel erg bedankt voor jullie medewerking.

Leave a Reply