Throwback Thursday

Wat deden jullie laatst met Carnaval?

De kinderen van De Nederlandse Voorschool te Edinburgh mochten verkleed naar de les komen:

Het lesthema was natuurlijk ‘Carnaval’ en hier lazen we een verhaal uit ‘Jip & Janneke’; Elfjesfeest. Jip en Janneke verkleden zich in dit verhaal als elfjes.

*Zien jullie die paashaas?!? Waar zou de laatste les van deze termijn over gaan?*

*

*

*

#marloeseducation#edinburgh#nederlandseles#nederlandseschooledinburgh#nederlandseschool#nederlandsebasisschool#nederlandsebasisschooledinburgh#nederlandsevoorschool#nederlandsevoorschooledinburgh#voorschool#nederlandselesedinburgh#nederlandsonderwijsinhetbuitenland#nederlandsonderwijs#nederlandersinschotland#dutchclasses#dutchclassesedinburgh#dutchprimaryschool#dutchprimaryschooledinburgh#primaryschool#preschool#dutchpreschool#dutchpreschooledinburgh#dutchschooledinburgh#teachingdutch

Leave a Reply