Voorlezen

Eén van de leukste dingen tijdens De Nederlandse Voorschool is afsluiten met een verhaal. De kinderen kruipen bijna letterlijk in het boek en worden gevat door de platen en het verhaal. Ondertussen leren ze meer over het thema, want het prentenboek sluit hier altijd bij aan.

Op de foto’s zie je dat we lezen uit Het Sinterklaasboek voor peuters van Marianne Busser, naar aanleiding van onze les over Sinterklaas. 

.

.

.

.

.

.

#marloeseducation#edinburgh#nederlandseles#nederlandseschooledinburgh#nederlandseschool#nederlandsebasisschool#nederlandsebasisschooledinburgh#nederlandsevoorschool#nederlandsevoorschooledinburgh#voorschool#nederlandselesedinburgh#nederlandsonderwijsinhetbuitenland#nederlandsonderwijs#nederlandersinschotland#dutchclasses#dutchclassesedinburgh#dutchprimaryschool#dutchprimaryschooledinburgh#primaryschool#preschool#dutchpreschool#dutchpreschooledinburgh#dutchschooledinburgh
#teachingdutch

Leave a Reply