*NIEUW* – Huiswerk

WIST JE DAT… Marloes’Education je ook kan voorzien van Huiswerk op maat?

Het het huiswerk sluit zoveel mogelijk aan bij de persoonlijke behoeften en het niveau van de ontvanger.

Voorafgaan krijg je ook een instructie, zodat je op de hoogte bent van hoe je de beste begeleiding kunt geven thuis.

Ook interesse in persoonlijk huiswerk op maat? Neem vrijblijvend contact op!

.

.

.

#marloeseducation#edinburgh#nederlandseles#nederlandseschooledinburgh#nederlandseschool#nederlandsebasisschool#nederlandsebasisschooledinburgh#nederlandsevoorschool#nederlandsevoorschooledinburgh#voorschool#nederlandselesedinburgh#nederlandsonderwijsinhetbuitenland#nederlandsonderwijs#nederlandersinschotland#dutchclasses#dutchclassesedinburgh#dutchprimaryschool#dutchprimaryschooledinburgh#primaryschool#preschool#dutchpreschool#dutchpreschooledinburgh#dutchschooledinburgh
#teachingdutch

Leave a Reply