De Nederlandse Voorschool – Les 1.7 Sinterklaas

In Nederland, Belgi√ę en sommige andere landen wordt in december het Sinterklaasfeest gevierd. Sinterklaas is de hoofdpersoon van dit kinderfeest. Pakjesavond is het hoogtepunt van het feest. ¬†Tijdens onze komende bijeenkomst werken we rondom het thema Sinterklaas. We zingen naast de bekende liedjes ook Sinterklaasliedjes.

Nadat we samen de liedjes gezongen hebben gaan de ouders met de jongste kinderen luisteren naar Sinterklaasliedjes. Terwijl de oudste kinderen naar een filmpje kijken over pepernoten. Daarna leren zij de letter S van Sint en P van Piet herkennen. En de kinderen veranderen in een echte Telpiet die natuurlijk heel goed pepernoten moet kunnen tellen.

Tot slot lees ik voor iedereen Het Sinterklaasboek van Marianne Busser voor.

Wat ga jij doen tijdens het Sinterklaasfeest?

.

.

.

#marloeseducation#edinburgh#nederlandseles#nederlandseschooledinburgh#nederlandseschool#nederlandsebasisschool#nederlandsebasisschooledinburgh#nederlandsevoorschool#nederlandsevoorschooledinburgh#voorschool#nederlandselesedinburgh#nederlandsonderwijsinhetbuitenland#nederlandsonderwijs#nederlandersinschotland#dutchclasses#dutchclassesedinburgh#dutchprimaryschool#dutchprimaryschooledinburgh#primaryschool#preschool#dutchpreschool#dutchpreschooledinburgh#dutchschooledinburgh
#teachingdutch

Leave a Reply