De Nederlandse Basisschool – Les 1.11 Muziek

Vrijdag mogen de kinderen een muziekinstrument, of een foto daarvan meenemen om over te vertellen en om aan ons te laten zien/horen. We gaan het namelijk hebben over ‘muziek’ en beginnen met een kringgesprek over de verschillende instrumenten. Wie weet wil er ook wel iemand wat laten horen van zijn/haar instrument!?

*****

On Friday the children can bring a musical instrument, or a picture of an instrument, to Dutch class. We’ll work about ‘music’ and will start with telling each other about our instruments. Maybe someone can play an instrument as well?!

 .

 .

 .

#marloeseducation #edinburgh#nederlandseles#nederlandseschooledinburgh#nederlandseschool#nederlandsebasisschool#nederlandsebasisschooledinburgh#nederlandsevoorschool#nederlandsevoorschooledinburgh#voorschool #nederlandselesedinburgh#nederlandsonderwijsinhetbuitenland#nederlandsonderwijs#nederlandersinschotland #dutchclasses#dutchclassesedinburgh#dutchprimaryschool#dutchprimaryschooledinburgh#primaryschool #preschool#dutchpreschool#dutchpreschooledinburgh#dutchschooledinburgh
#teachingdutch

Leave a Reply