Jaarlijkse Sinterklaas musical

Net als vorig jaar voeren de kinderen van De Nederlandse Basisschool te Edinburgh ook dit jaar weer een Sinterklaas musical op. 

Drie kleine kleuterpietjes zorgen voor een spannende intocht van de Sint dit jaar. 

Alle kinderen hebben een rol met tekst en samen zingen we de liedjes.

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken, kom jij ook?

.

.

.

#marloeseducation#edinburgh#nederlandseles#nederlandseschooledinburgh#nederlandseschool#nederlandsebasisschool#nederlandsebasisschooledinburgh#nederlandsevoorschool#nederlandsevoorschooledinburgh#voorschool#nederlandselesedinburgh#nederlandsonderwijsinhetbuitenland#nederlandsonderwijs#nederlandersinschotland#dutchclasses#dutchclassesedinburgh#dutchprimaryschool#dutchprimaryschooledinburgh#primaryschool#preschool#dutchpreschool#dutchpreschooledinburgh#dutchschooledinburgh
#teachingdutch

Leave a Reply