De Nederlandse Basisschool – Les 1.7 Lezen

Deze eerste les in november staat in het teken van ‘Lezen’ ivm ‘Nederland Leest’. ‘Nederland Leest’ is een bibliotheekcampagne ter bevordering van lezen. Het vindt plaats in de maand november en wordt sinds 2006 georganiseerd. Sinds 2016 staat in plaats van een boek een thema centraal. Het thema van dit jaar is ‘Voeding’. Hierover werken we volgende week.

*****

Our first lesson in November is all about ‘Reading’ because of ‘Nederland leest’. ‘Nederland leest’ is a library campaign to promoting reading. It takes place in November and has been organized since 2006. This year’s theme is ‘Nutrition’. We will work around this theme next week.

.

.

.

#marloeseducation#edinburgh#nederlands#nederlandseles#nederlandseschooledinburgh#nederlandseschool#nederlandsebasisschool#nederlandsebasisschooledinburgh#nederlandsevoorschool#nederlandsevoorschooledinburgh#voorschool#nederlandselesedinburgh#nederlandsonderwijsinhetbuitenland#nederlandsonderwijs#nederlandersinschotland#dutch#dutchclasses#dutchclassesedinburgh#dutchprimaryschool#dutchprimaryschooledinburgh#primaryschool#preschool#dutchpreschool#dutchpreschooledinburgh#dutchschooledinburg#teaching#teacher#juf#teachingdutch

Leave a Reply