De Nederlandse Voorschool – Les 1.4 Halloween

Halloween wordt op 31 oktober gevierd. Vooral in Groot-Brittannië, Ierland, de Verenigde Staten en Canada. Halloween is een (verkleed)feest wat ook in Nederland, België en de rest van Europa steeds populairder wordt. De volgende bijeenkomst is het thema Halloween.

*****

Halloween is celebrated yearly on the 31st of October. It’s mainly celebrated in the United Kingdom, Ireland, the United States and Canada. Halloween parties are getting more popular in The Netherlands, Belgium and the rest of Europe too. Our next session will be about Halloween.

.

.

.

#marloeseducation#edinburgh#nederlands#nederlandseles#nederlandseschooledinburgh#nederlandseschool#nederlandsebasisschool#nederlandsebasisschooledinburgh#nederlandsevoorschool#nederlandsevoorschooledinburgh#voorschool#nederlandselesedinburgh#nederlandsonderwijsinhetbuitenland#nederlandsonderwijs#nederlandersinschotland#dutch#dutchclasses#dutchclassesedinburgh#dutchprimaryschool#dutchprimaryschooledinburgh#primaryschool#preschool#dutchpreschool#dutchpreschooledinburgh#dutchschooledinburg#teaching#teacher#juf#teachingdutch

Leave a Reply