De Nederlandse Basisschool – Les 1.4 Dierendag

Elk jaar op 4 oktober is het dierendag. Een dag waarop wereldwijd aandacht besteed wordt aan dieren. Wij werken daarom tijdens de komende les over dieren. De kinderen mogen voor deze les een knuffel of foto van hun favoriete dier meenemen om over te vertellen. Ze praten eerst in tweetallen over hun foto/knuffel en daarna aan de hele groep.

*****

It is World Animal Day every year on the 4th of October. A social movement charged with the mission of raising awareness for animal welfare. The children can bring a soft toy or photo of their favorite animal to tell us about. They will speak about their soft toy/photo in pairs first, before telling about it to the whole group.

.

.

.

#marloeseducation#edinburgh#nederlands#nederlandseles#nederlandseschooledinburgh#nederlandseschool#nederlandsebasisschool#nederlandsebasisschooledinburgh#nederlandsevoorschool#nederlandsevoorschooledinburgh#voorschool#nederlandselesedinburgh#nederlandsonderwijsinhetbuitenland#nederlandsonderwijs#nederlandersinschotland#dutch#dutchclasses#dutchclassesedinburgh#dutchprimaryschool#dutchprimaryschooledinburgh#primaryschool#preschool#dutchpreschool#dutchpreschooledinburgh#dutchschooledinburg#teaching#teacher#juf#teachingdutch

Leave a Reply