De Nederlandse Basisschool – Les 1.3 Reizen

Op 27 september is het ‘Wereld Toerisme Dag’. Centraal staat de waarde van toerisme.

Wij hebben het daarom tijdens de les van deze week over ‘Reizen’. Dit doen we aan de had van het boek ‘Cleo’. Een boek voor dagdromers over een meisje wat in haar fantasie een prachtige reis maakt met de meest fantastische dingen.

*****

It is ‘World Tourism on the 27th of September, to raise awareness on tourism’s contribution.

That’s why our theme is ‘Reizen’ (to travel) this week. We’ll work around the book ‘Cleo’. A book for daydreamers about a girl who makes a wonderful trip with the most fantastic things in her fantasy.

.

.

.

#marloeseducation#edinburgh#nederlands#nederlandseles#nederlandseschooledinburgh#nederlandseschool#nederlandsebasisschool#nederlandsebasisschooledinburgh#nederlandsevoorschool#nederlandsevoorschooledinburgh#voorschool#nederlandselesedinburgh#nederlandsonderwijsinhetbuitenland#nederlandsonderwijs#nederlandersinschotland#dutch#dutchclasses#dutchclassesedinburgh#dutchprimaryschool#dutchprimaryschooledinburgh#primaryschool#preschool#dutchpreschool#dutchpreschooledinburgh#dutchschooledinburg#teaching#teacher#juf#teachingdutch

Leave a Reply