De Nederlandse Basisschool – Les 1.2 Herfst

Op vrijdag begint de herfst en daarom leren we tijdens deze les over dit
derde seizoen van het jaar.

Eerst halen de kinderen voorkennis op door zelf een woordweb over de herfst
te maken. Daarna leren we kenmerken van de herfst. 

*****

This Friday is the first day of autumn this year. That’s why our lesson
theme is ‘autumn’. We’ll start this lesson by finding out what the children
already know about autumn. Afterwards we will learn all features about autumn. 

.

.

.

#marloeseducation #edinburgh #nederlands #nederlandseles #nederlandseschooledinburgh  #nederlandseschool #nederlandsebasisschool #nederlandsebasisschooledinburgh #nederlandsevoorschool #nederlandsevoorschooledinburgh #voorschool #nederlandselesedinburgh #nederlandsonderwijsinhetbuitenland #nederlandsonderwijs #nederlandersinschotland #dutch #dutchclasses #dutchclassesedinburgh #dutchprimaryschool #dutchprimaryschooledinburgh #primaryschool #preschool #dutchpreschool #dutchpreschooledinburgh #dutchschooledinburg #teaching #teacher #juf #teachingdutch

Leave a Reply