Kickoff Dutch Pre-School

Morgen starten we De Nederlandse Voorschool met een GRATIS kennismakingssessie waar de ouders en kinderen elkaar voor het eerst zullen ontmoeten. Natuurlijk laat ik ook een beetje zien van wat er van de Voorschool sessies verwacht kan worden. En ik geef informatie over de ontwikkeling van Nederlands als tweede taal. 

Je kunt je nog steeds aanmelden! Kom jij ook meedoen met deze allereerste Nederlandse Voorschool van Marloes’Education?

*****

Tomorrow we will start Dutch Pre-School with a FREE introductory session where all parents and children will be able to meet each other. Off course I will also show a bit of what can be expected durning Pre-School sessions. And I will explain a bit about bilingualism and language education.

You can still sign up! Will you join our first ever Dutch Pre-School by Marloes’Education?

Leave a Reply