Zomerleesdip Extra Tip

Om het succes van de leesontwikkeling van het afgelopen schooljaar vast te houden, is het belangrijk dat kinderen ook tijdens de zomervakantie blijven lezen. 

Hoe zorg je ervoor dat de leesontwikkeling van je kind tijdens de zomervakantie doorgaat?

 

Open elke vakantiedag een Leesluikje!

Vanaf 7 juli 2018 (als de eerste regio met vakantie gaat) vind je op zwijsen.nl/zomerlezen online leesactiviteiten onder de naam ‘Leesluikjes’. Elke dag kunnen kinderen hier een digitaal luikje openen met daarin een verrassende activiteit: een spelletje, een lees-, of een luisterfragment bijvoorbeeld. Het is te vergelijken met een zomerse adventskalender, waarmee kinderen tijdens de vakantie op een speelse manier met lezen bezig kunnen zijn. Ook maak je elke week kans op leuke prijzen!

lees verder op: https://www.zwijsen.nl/inspiratie/zomerlezen-5-tips-tegen-de-zomerdip?utm_source=jg3_nr10

 .

 .

 .

#marloeseducation#edinburgh#hetnederlandsschooltje#nederlands#nederlandseles#nederlandselesedinburgh#nederlandersinschotland#dutch#dutchies#dutchiesinedinburgh#dutchclasses#dutchclassesedinburgh#jamesgillespieshighschool 
#teaching #teacher#juf#coach#coaching#teachersofinstagram#teachingdutch#jamesgillespieshighschool

Leave a Reply