Vaderdag

Doordat we Moederdag vieren, vieren we ook Vaderdag. In Nederland en in veel anderen landen wordt het gevierd op de derde zondag in juni. In België wordt het jaarlijks op de tweede zondag in juni gevierd. Vaderdag is een feestdag ter ere van vaders. Op deze dag worden vaders door hun kinderen extra in het zonnetje gezet. 

*****

Because we celebrate Mothers Day, we also celebrate Father’s Day. In the Netherlands and many other countries Father’s Day is celebrated on the third Sunday in June. In Belgium they celebrate Father’s Day the second Sunday in June. In families who celebrate Father’s day this is a day of the year on which fathers are particularly honored by their children.

 .

 .

 .

#marloeseducation#edinburgh#hetnederlandsschooltje#nederlands#nederlandseles#nederlandselesedinburgh#nederlandersinschotland #dutch#dutchies#dutchiesinedinburgh#dutchclasses#dutchclassesedinburgh#jamesgillespieshighschool 
#teaching #teacher #juf #coach#coaching#teachersofinstagram#teachingdutch#jamesgillespieshighschool

Leave a Reply