Het Nederlands Schooltje – Les 3.8 Vaderdag

*DEZE POST IS NIET VOOR VADERS!*

Dit jaar is het in Nederland op 17 juni Vaderdag. In België werd het op 10 juni gevierd.

Na de introductie van het lesonderwerp gaan de kinderen vrijdag knutselen voor hun vaders. Alle kinderen maken een afdruk van hun hand. Ze schrijven een kort rijmpje en kiezen een bijpassende kleurplaat. De kinderen maken tenslotte een medaille maken voor papa. Alles wordt op een  gekleurde A4 geplakt als een mooi cadeau om zondag aan papa te geven.

Alvast een heel fijne Vaderdag gewenst!

*****

*THIS POST IS NOT FOR DADS!*

This year it will be Father’s Day on the 17th of June. In Belgium they will celebrate on the 10th of June this year.

After introducing the theme the children will start making a gift for their dads. All children will make a print of their hand. They will write a short rhyme on top and will choose a coloring sheet to go with it. Afterwards the children will make a medal for their dad. They will stick everything on a colored A4 paper to make it a nice present to give on Father’s Day.

Wishing you all a pleasant Father’s day!

 .

 .

 .

#marloeseducation#edinburgh#hetnederlandsschooltje#nederlands#nederlandseles#nederlandselesedinburgh#nederlandersinschotland #dutch#dutchies#dutchiesinedinburgh#dutchclasses#dutchclassesedinburgh#jamesgillespieshighschool 
#teaching #teacher #juf #coach#coaching#teachersofinstagram#teachingdutch#jamesgillespieshighschool

Leave a Reply