Het Nederlands Schooltje – Les 3.6 Het Lichaam

In verschillende landen wordt op 1 juni de ‘Internationale Dag van het Kind’ gehouden. Het is een feestdag die ervoor moet zorgen dat de kinderrechten actueel blijven. Net zoals Vaderdag en Moederdag is er dus ook een dag van de kinderen. We staan tijdens komende les dus even stil bij onszelf en gaan leren over ons lichaam.

*****

‘International Day of the Child’ is held on the 1st of June in different countries. It is a day to focus on children’s rights. Just like Father’s Day and Mother’s Day, there is also a day for the children. That’s why we will focus on ourselves during the next lesson and learn about our body.

 .
 .
 .

#marloeseducation#edinburgh#hetnederlandsschooltje#nederlands#nederlandseles#nederlandselesedinburgh#nederlandersinschotland #dutch#dutchies#dutchiesinedinburgh#dutchclasses#dutchclassesedinburgh#jamesgillespieshighschool 
#teaching #teacher #juf #coach#coaching#teachersofinstagram#teachingdutch#jamesgillespieshighschool

Leave a Reply