Moederdag

In Nederland vieren we Moederdag al sinds ongeveer 1925. Moederdag wordt in Nederland en België gevierd op de tweede zondag in mei, ter ere van het moederschap.

In gezinnen die Moederdag vieren worden de moeders in het zonnetje gezet. Bijvoorbeeld door hen een cadeautje te geven of iets speciaals voor ze te doen.

*****

Since 1925 we celebrate Mother’s day in The Netherlands. Mother’s Day is celebrated on every second Sunday in May in The Netherlands and Belgium. In families who celebrate Mother’s day this is a day of the year on which mothers are particularly honored by their children.

 .
 .
 .

#marloeseducation #edinburgh#hetnederlandsschooltje #nederlands#nederlandseles#nederlandselesedinburgh#nederlandersinschotland #dutch#dutchies#dutchiesinedinburgh#dutchclasses#dutchclassesedinburgh#jamesgillespieshighschool 
#teaching #teacher #juf #coach #coaching#teachersofinstagram#teachingdutch#jamesgillespieshighschool

Leave a Reply