Les 2.3 – Beroepen

Tijdens de les van vandaag staan we in verband met ‘Dag van de Arbeid’ extra stil bij de volgende beroepen: brandweer, bouwvakker, politie, dokter, juf, kok, postbode, dokter. De kinderen leren wat dit beroep inhoudt en welke spullen onmisbaar zijn bij het uitoefenen van dit beroep.


Because of ‘Dag van de Arbeid’ we will focus on the following professions during today’s lesson: fire brigade, construction worker, police, teacher, cook, postman, doctor. The children will learn what these professions are about and what equipments are necessary to practice this profession.

 

 

 

 

 

 

 

 

 .

 .

#marloeseducation#edinburgh#hetnederlandsschooltje#nederlands#nederlandseles#nederlandersinschotland#dutch#dutchies#dutchiesinedinburgh#dutchclasses#teaching #teacher #juf#coach#coaching#teachersofinstagram#teachingdutch

Leave a Reply