10 t/m 18 maart, Boekenweek 2018

Het thema van de Boekenweek 2018 is ‘Natuur’.

Sinds 2002 is NS de hoofspronsor van de Boekenweek en is het een traditie dat je met het Boekenweekgeschenk gratis met de trein kunt reizen op de tweede zondag van de Boekenweek. De Boekenweekauteur reist dan mee, leest voor en deelt handtekeningen uit.

De les van morgen gaat ivm de Boekenweek over de geschiedenis van boeken en is gebaseerd op delen uit ‘ArchiefAtelier’.

(foto: ‘ArchiefAtelier’ van Het Regionaal Historisch Centrum Eindhoven, samengesteld door Ivonne Lipsch. Voor meer informatie zie: rhc-eindhoven.nl)


The theme of ‘de Boekenweek 2018’ is ‘Nature’.

Since 2002 NS has been the main sponsor of the Book Week and it is a tradition that you can travel free by train on the second Sunday of the Book Week with the Book Week Gift. The Book Week author then travels, reads and signs books.

Tomorrows lesson is about the history of books and is based on parts of ‘ArchiefAtelier’.

(photo: ‘ArchiefAtelier’ by Ivonne Lipsch, Regionaal Historisch Centrum Eindhoven. For more information see: rhc-eindhoven.nl)

 .

 .

 .

#marloeseducation#edinburgh#hetnederlandsschooltje#nederlands#nederlandseles#nederlandersinschotland#dutch #dutchies#dutchiesinedinburgh#dutchclasses#teaching #teacher #juf#coach #coaching#teachersofinstagram#teachingdutch

 

Leave a Reply