Les 2.7 – Boeken

Komende les werken we ivm de Boekenweek 2018 over het thema boeken. Misschien hebben de kinderen thuis wel leuke (of oude!) boeken die ze graag willen laten zien tijdens de les. We gaan het tijdens de les namelijk over oude boeken en de geschiedenis van boeken hebben.

(foto: ‘ArchiefAtelier’ van Het Regionaal Historisch Centrum Eindhoven, samengesteld door Ivonne Lipsch. Voor meer informatie zie: rhc-eindhoven.nl)


Next lesson will be about ‘Books’ because of Book Week 2018. Maybe the children have (old!) books they want to bring to class and tell us about? We will learn about old books and the history of books during this lesson.

(photo: ‘ArchiefAtelier’ by Ivonne Lipsch, Regionaal Historisch Centrum Eindhoven. For more information see: rhc-eindhoven.nl)

 .

 .

 .

#marloeseducation#edinburgh#hetnederlandsschooltje#nederlands#nederlandseles#nederlandersinschotland#dutch #dutchies#dutchiesinedinburgh#dutchclasses#teaching #teacher #juf#coach #coaching#teachersofinstagram#teachingdutch

 

Leave a Reply