Warmetruiendag 2018

De Vlaamse Dikketruiendag en de Nederlandse Warmetruiendag zijn jaarlijkse campagnes rond klimaatsverandering. Door de verwarming ten minste 1 graad lager te zetten en een warme trui aan te trekken kan iedereen energie besparen en de CO2-uitstoot laten dalen. De campagnes zijn voor de bewustwording van de (gevolgen van de) opwarming van de Aarde. Op 16 februari 2005 werd de eerste Dikketruiendag georganiseerd.

In deze les zal er veel interactie en veel eigen inbreng van de kinderen zijn. Veel gesproken taal en ervaringsgericht leren. 

Voor meer informatie over Warmetruiendag kun je een kijkje nemen op: https://www.warmetruiendag.nl/


The Flemish ‘Dikketruiendag’ and Dutch ‘Warmetruiendag’ are yearly events around climate changing. By turning your heater down slightly and wear a warm jumper everyone can save energy and reduce de CO2 emission. These events create awareness for climate changes and global warming. On 16-02-2015 the first every ‘Dikketruiendag’ was organized.

In our leson there will be a lot of interaction, participation and contribution. there will be a lot of spoken Dutch and a lot of learning by doing.

If you want to learn more about ‘Warmetruiendag’, have a look at: https://www.warmetruiendag.nl/

 

 

 

 

 

 .

#marloeseducation #edinburgh #hetnederlandsschooltje #nederlands #nederlandseles #nederlandersinschotland #dutch #dutchies #dutchiesinedinburgh #dutchclasses #teaching #teacher #juf #coach #coaching #teachersofinstagram #teachingdutch

Leave a Reply