Les 2.3 – Poëzie

Dit jaar is het van 25 t/m ‪31 januari‬ Poëzieweek in Nederland en Vlaanderen. Het thema van de les komende vrijdag is daarom ‘poëzie’. Poëzie is een verzamelnaam voor alle soorten gedichten. Een schrijver van poëzie, een dichter of poëet, doet zijn best om zijn tekst zo mooi mogelijk te maken. De kinderen leren deze les over poëzie en gedichten.
——————————————————
This year ‘Poëzieweek’ is ‪from 25-31 January‬ in The Netherlands and Flanders. That’s why our lesson this Friday is about poetry. Poetry is a collective term for all kinds of poems. A writer of poetry, a poet, does his best to make his text as beautiful as possible. During this lesson we learn all about poetry and poems.
.
.
.

#marloeseducation #edinburgh #hetnederlandsschooltje #nederlands #nederlandseles #nederlandersinschotland #dutch #dutchies #dutchiesinedinburgh #dutchclasses #teaching #teacher #juf #coach #coaching #teachersofinstagram #teachingdutch

Leave a Reply