Les 2.1 – Nieuwjaar (Welkom terug)

Vrijdag starten we de Tweede Termijn van Schooljaar 2017-2018 met een les over Nieuwjaar en richten we ons natuurlijk op het ontmoeten van elkaar na de vakantie. De groepssamenstelling is wat veranderd en het is een tijdje geleden dat we elkaar gezien hebben. We beginnen daarom met een welkomsgesprek in de kring.

Voor de verwerking doen we vandaag een circuit n op drie niveaus. We werken drie keer een ronde van 15 minuten. Alle groepen kijken een keer een educatieve aflevering over Nieuwjaar, alle groepen werken een keer met mij en alle groepen werken een keer zelfstandig aan werkbladen die aansluiten bij hun niveau en bij het thema.

 


 

On Friday we will start the Second term of School year 2017-2018 with a lesson about New Year. We will also focus on meeting each other after the holidays.

Today we will work in three different rounds where everyone works at their own level. Every group works with me once, watches an educational film and will make their worksheets.

Leave a Reply