Kerst

Vrijdag werken we over Kerst. We starten in de kring en we praten over wat Kerst is, wat we vieren en hoe de kinderen zelf Kerst vieren. Iedereen weet vast al wat over Kerst en/of viert het zelf ook, iedereen kan dus een active bijdrage hebben aan ons kringgesprek. Als de kinderen het leuk vinden mogen ze ook wat meenemen of aantrekken wat met kerst te maken heeft en/of hierover vertellen.

On Friday we’ll work about Christmas. We’ll start with a chat in a circle where all children are able to share what they know about Christmas. We’ll talk about what Christmas is, what we celebrate around Christmas, etc. Because everyone most likely has some experience around Christmas, all children can actively participate in this conversation. If they want they can also bring something with them or wear something  Christmas related, to show and tell us about.

Leave a Reply