Kunst

Jullie zullen je vast nog de Nederlandse zanger, kunstschilder, pianist, acteur en auteur Herman Brood herinneren. 5 november 1946 was zijn geboortedag en daarom staat de les van vrijdag in het teken van Kunst.
Kunst is het maken van iets bijzonders. Wat voor iemand bijzonder is kan natuurlijk verschillen en je mening over kunst ook. We praten over de kunst die de kinderen kennen en waar ze dat gezien hebben. Zoals altijd mogen de kinderen ook iets meenemen wat aansluit bij het thema en waarover ze willen vertellen.

You might still remember Dutch musician and painter Herman Brood. 5 November 1946 was his birthday and that’s why our lesson this Friday is about Art.
Art is making something special. But that might be different for anyone. We’ll speak about the Art everyone has seen before and where they saw it. As usual the children are allowed to bring something to tell us about.

Leave a Reply